måndag :(

tråkigaste dagen någonsin i skolan! det enda som var kul var idrotten och tekniken.. men på idrotten var det bara kul för att man fick röra på sig då vi gjorde en "lek" som alla kallar det där man skulle springa runt och inte bli träffad av en boll? men det min idrottlärare inte fattar är att vår klass måste träna inför volleyboll turneringen som hålls i skolan om bara några veckor och mitt lag är ju då inte det bästa om man säger så..och tekniken var kul bara för att läraren inte bryr sig om man står och kollar vad dom andra gör så det är rätt chill!
nu sitter man här framför datan och ä små lack för att det inte finns någon volleyboll klubb här i svenljunga så då kanske man inte får börja spela bara för det :( och dansa får man inte heller börja med för att det ligger i borås.. men har bestämt att efter jul ska man börja gå på friskis och svetis och min morsa har sagt att hon betalar isåfall så det är bra :D 
men men skriver mer senare eller imorgon! <3
 

söndag morgon och jätte trött!

då var det söndag igen och jag är helt slut körd! igår så var jag inne på datan och letade efter en volleyboll klubb i IK här i svenljunga men det hittade jag inte så min plast pappa fick skriva ett meddelande till dom och fråga om dom hade det här nere i skithålan.. anyways så är jag lite lack för jag fick för en gång skulle en helg där jag skulle få sovmorgonar men igår så fick jag inte det för då skulle vi fira min plast pappa och idag fick jag inte heller det får att jag ska på komfamöte.. ibland blir man bara irriterad men aja thats life det finns inget at göra åt saken.. 
nu måste jag gå jag måste möta min kompis 10 i men skriver mer senare puss bloggläsare<3
 

lindaaandersson.blogg.se

Jag är en tjej som gillar att umgås med mina kompisar och älskar musik! men det jag älskar mest är att sova! och den här bloggen kommer handla om allt som händer mig!

RSS 2.0